foto

Maximilian Jaenisch

  • nar. 1988
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wuff
2016 Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
Teroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konec (TV film)
2015 Der glücklichste Tag
2014 So schön wie du

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Verrat (S01E04)
Ibrahim (S01E03)
další epizody (5)
Berlínská mise (TV seriál)
Správná věc (S02E04)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Den Tod vor Augen (S12E06)
Místo činu (TV seriál)
Hamburk - Studený start (S45E17)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky