foto

Hans-Otto Borgmann

  • nar. 20.10.1901
    Hannover, Niedersachsen, Německá říše
  • zem. 26.7.1977 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1962 Kleinen Füchse, Die (TV film)
1958 Man müßte nochmal zwanzig sein
1956 Dany, bitte schreiben Sie
Von der Liebe besiegt - Schicksal am Matterhorn
1955 Die Toteninsel
Vor Gott und den Menschen
1954 Konsul Strotthoff
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Die Stärkere
Praterherzen
1951 Hanna Amon
Tödlichen Träume, Die
1950 Das Mädchen aus der Südsee
Nur eine Nacht
1949 Der große Mandarin
Schuld allein ist der Wein
Verführte Hände
Wie sagen wir es unseren Kindern?
1948 1-2-3 Corona
1945 Die Brüder Noltenius
Die Schenke zur ewigen Liebe
1944 Familie Buchholz
Její oběť
Junge Adler
Neigungsehe
1943 Der Majoratsherr
Manželství v nebezpečí
1942 Diesel
Velký král
Velký stín
Zlaté město
1941 Jakko
Pedro má viset
1940 Unser Fräulein Doktor
1939 Beznadějný případ
Východ Slunce
1938 Mládí
Zaváté stopy
1937 Muži ve tmách
Tango Notturno
1936 Die Nacht mit dem Kaiser
Mládí královny Viktorie
Moskva - Šanghaj
Neznámá
1935 Barcarolle
Barkarola
Cavalerie légère
Das Mädchen vom Moorhof
Lehká kavalerie
Liebeslied
Pošetilá panna
1934 Ein Mann will nach Deutschland
Fürst Woronzeff
Lottchens Geburtstag
Or, L'
Secret des Woronzeff, Le
Zlato
1933 Adieu les beaux jours
Chlapec z Hitlerjugend
Der Störenfried
Der streitbare Herr Kickel
Eine Tür geht auf
Kind, ich freu' mich auf Dein Kommen
Rivaux de la piste
Un certain monsieur Grant
V poutech zákona
Étoile de Valencia, L'
1932 Belle aventure, La
Das schöne Abenteuer
Der weiße Dämon
Frechdachs, Der
Mensch ohne Namen
Quick
Quick
Strich durch die Rechnung
Stupéfiants
Un homme sans nom
Vous serez ma femme
Wenn die Liebe Mode macht

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace