foto

Mirco Kreibich

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2016 Am Ende ist man tot
2015 Burn Out Love (studentský film)
Das Romeo-Prinzip (TV film)
I dine hænder
Tatort - Côte d'Azur (TV film)
2013 Dear Courtney
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2010 Raduhn (studentský film)
2009 Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Was ihr wollt (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Dokonalý plán (TV film)
2006 Tornádo - Pomsta nebes (TV film)

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace