foto

Mehdi Ouazzani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kanyamakan
2013 Ranhojič
V srdci pouště
2007 Les Anges de Satan
2006 Desatero přikázání (TV film)
Vive la bombe! (TV film)
2002 Záhada vyvoleného (TV film)
Čtyři pírka: Zkouška cti
2000 Kasbah
Na počátku (TV film)
Po stopě mé dcery (TV film)
1999 Zajatci pouště (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
1997 Fille des nuages, La (TV film)
1988 Grande storia d'amore, Una (TV film)

TV seriály

2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Bible (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky