foto

Petra Kleinert

  • nar. 6.7.1967 (51 let)
    Jena, Durynsko, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hanne (TV film)
Katie Fforde: Zimmer mit Meerblick (TV film)
2017 Das kleine Vergnügen
Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Der Chef ist tot (TV film)
Krauses Glück (TV film)
Odvážnému štěstí přeje
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Eins ist nicht von dir (TV film)
2014 Alles Verbrecher- Eiskalte Liebe (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
Ricky - Tři jsou už dav
Tatort - Summ summ summ (TV film)
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Ein starkes Team - Eine Tote zu viel (TV film)
Muži vždycky lžou (TV film)
Štěstí
2011 Die Schäferin (TV film)
Katie Fforde: K čertu s Davidem (TV film)
Kommissarin Lucas - Gierig (TV film)
Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2009 Draußen am See
Fünf Tage Vollmond (TV film)
Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
Sexy milenec (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2007 Muž v kupce sena (TV film)
Recept na lásku (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
FC Venus
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Endlich Urlaub! (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Last Minute
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Doppelter Einsatz - Einer stirbt immer (TV film)
Doppelter Einsatz - Heiße Ware (TV film)
Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
Doppelter Einsatz - Todesangst (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Drei Stern Rot
2001 Doppelter Einsatz - Blackout (TV film)
Doppelter Einsatz - Bruderherz (TV film)
Doppelter Einsatz - Das Alibi (TV film)
Doppelter Einsatz - Kinderspiel (TV film)
Doppelter Einsatz - Kopfjäger (TV film)
Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
Doppelter Einsatz - Verhängnis (TV film)
Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Doppelter Einsatz - Jagd nach Liebe (TV film)
Doppelter Einsatz - Lebendig begraben (TV film)
Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
1999 Doppelter Einsatz - Die Todfreundin (TV film)
Menschenjagd (TV film)
1998 Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Ein Fleisch und Blut (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Eiskalte Liebe (TV film)
Skorpion, Der (TV film)
Smrtící vůně (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
Sperling und die verlorenen Steine (TV film)
Sperling und sein Spiel gegen alle (TV film)
1996 Alarmcode 112: Vier wie Blitz und Donner (TV film)
Alles außer Mord - Blackout (TV film)
Jackpot (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1995 Alles außer Mord - Blutiger Ernst (TV film)
Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Alles außer Mord - Y.?17 (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Místo činu - Bu se směje (TV film)
Patricias Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Mann im Mond (TV film)
Alles außer Mord - Der Name der Nelke (TV film)
1993 Morlock - Die Verflechtung (TV film)
1992 Alles Lüge
Landschaft mit Dornen (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (12)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (13)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
další epizody (7)
2008 Die Stein (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace