foto

François Siener

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dofus - Livre 1: Julith
2011 La Planque
Čas přílivu (TV film)
2009 Le Missionnaire
2007 Lucky Luke na Divokém západě
New délire
2003 Kaena: Proroctví
2002 Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes - vyp.
1997 La sauvageonne (TV film)
1995 Une aspirine pour deux (TV film)
1993 Ce que femme veut...
1991 Mohamed Bertrand-Duval
1987 Résidence surveillée
1986 Corps et biens
1984 Pianoforte
Ulička barbarů
Vysoká pojistka
1983 Garçon !
Práskač
1982 Anton Muze
Contes modernes: Au sujet de l'enfance, Les (TV film)
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
1977 Au théâtre ce soir: Foot-Ball (TV film)
Portrait de Dorian Gray, Le

TV seriály

2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
Malý princ (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Crève-coeur (S05E08)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
A l'ombre du paradis (S04E15)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Wakfu (TV seriál)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál) - vyp.
Špionky (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
Papyrus (TV seriál) - vyp.
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Cluedo (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
Tendresse et passion (TV seriál)
Un privé au soleil (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Il y a plusieurs locataires à l'adresse indiquée (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace