foto

Norman Eshley

  • nar. 30.5.1945 (74 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Get Real
1980 George and Mildred
1979 Fat (TV film)
1977 Disappearance, The
Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 House of Mortal Sin
1971 Slepá hrůza
1969 Křížovka
1968 Lost Continent, The
Nesmrtelný příběh (TV film)

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 All Night Long (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrt přichází tiše (S06E02)
1988 After Henry (TV seriál)
1987 Late Expectations (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Outsider, The (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Provize (S04E14)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Supernatural (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
Já, Claudius (TV seriál)
Bláznovo štěstí (E10)
Zdráv buď... ale kdo? (E09)
Orde Wingate (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Immortal Orson Welles

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace