foto

Ameer Baraka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My B.F.F.
Šok a úžas
2016 Lucky Girl
2015 Girl Like Grace, A
2013 Act Like You Love Me
Hope for Love
2012 Woman Thou Art Loosed!: On the 7th Day
2011 Video Girl
2010 Píseň mého srdce
2008 Jump Out Boys
2007 Sex zabíjí (TV film)
2006 Jen trošku štěstí
2004 Still 'Bout It
2002 Z nuly hrdinou
2000 Přežít kriminál

TV seriály

2018 Bronx SIU (TV seriál)
2016 Underground (TV seriál)
War Chest (S01E02)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
Náhradníci (S03E03)
další epizody (5)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Round Two (S02E02)
2011 Things We Do for Love (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
Na začátku Canal Street (S01E04)
Na správném místě v nesprávný čas (S01E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Neštěstí (S12E08)
2003 Manipulátor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace