foto

Rhon Diels

  • nar. 1.4.1975 (45 let)
    Marburg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Betonrausch (TV film)
2017 Maybe, Baby!
2015 Prám
2008 Srdce ve větru (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Betrug (E48)
2013 Heldt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2007 Big Ben (TV seriál)
Oheň a žár (S13E02)
2005 Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Der Komödienstadel - Der letzte Bär von Bayern (divadelní záznam)
Komödienstadel - Endstation Drachenloch (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky