foto

Susanna Simon

  • nar. 23.7.1968 (52 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
Der Bozen-Krimi: Zündstoff (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Hotel Heidelberg - ... wer sich ewig bindet (TV film)
Hotel Heidelberg - Wir sind die Neuen (TV film)
2017 Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Hangover in High Heels (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Katie Fforde: Druhý dech (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Harry nervt (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
2010 První láska (TV film)
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Manatu: Zachrání tě jen pravda (TV film)
Max Minsky a já
Mein Freund Albert (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Geküsst wird vor Gericht (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Miss Texas (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
Hezké lži (TV film)
Nejlepší kamarádky (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Milostný román (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Große Liebe wider Willen (TV film)
Liebesschuld (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Heimatgeschichten - Ein rettender Engel (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
Victor - Der Schutzengel (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Bier - Anschlag auf das Oktoberfest (TV film)
Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Paul a Clara (TV film)
Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Waschen, schneiden, legen
1998 Die heilige Hure (TV film)
Rache für mein totes Kind (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Schlank bis in den Tod (TV film)
Smrtící vůně (TV film)
Spravedlivá smrt (TV film)
Zimní dítě (TV film)
Ztracená dcera (TV film)
1996 Liebe, Leben, Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Flirt
1994 Doktor Mesmer
Endloser Abschied (TV film)
1992 Schlagbaum

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Sommermärchen (S02E11)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Co jsem dělal? (S05E05)
další epizody (7)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Unversöhnlich (S05E13)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
Poslední polda (TV seriál)
Hrátky (S04E09)
Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nachruf (S10E06)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Genug (S08E14)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Benátské finále (E05)
2000 Jahrestage (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky