foto

Olivia Silhavy

  • nar. 25.7.1957 (62 let)
    Vídeň, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2017 Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Die Stille danach (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
2008 Šípy lásky (TV film)
2007 Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
Láska má křídla (TV film)
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Mörderische Elite (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
1998 Opernball (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Hudba v srdcích (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1992 Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
1988 Zápas tygrů (TV film)
1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Jede Menge Leben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1994 Egon Schiele (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace