Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletý Florian se jednoho rána probudí a zjistí, že jeho peřina se na jednom místě podivně zvedá a navíc tam někdo mluví a má velmi vyhraněné názory na Florianův sexuální život. Netrvá dlouho, aby Florian pochopil, že za všechno může jeho penis, aneb jak sám sebe označil, jeho nový nejlepší přítel. Protože rodiče mu svými infantilními přirovnáními a zmateným pokusem o vysvětlení role jeho lulu pro budoucí život příliš nepomohli, obrátí se nic nechápající Florian na zkušenějšího spolužáka Red Bulla, který se vyzná, přestože jeho vědomosti jsou také poněkud útržkovité. Situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Florián ponoukán svým novým přítelem rozhodne přijít o panictví s krásnou spolužačkou Leoni, atraktivní blondýnkou, se kterou vytváří dvojici v chystané školní hře. Potíž je nejen v tom, že Leoni je poněkud namyšlená, ale také fakt, že chodí s největším školním rváčem Kaiem, který se o ni rozhodně nehodlá dělit. A kdo si nedá pozor a zírá do dívčina výstřihu o chvilku déle, než se mu líbí, ten může počítat s nějakou nepříjemností, počínaje rozházeným učením, konče hlavou vykoupanou v záchodové míse. Florian je však spolužačkou natolik posedlý, že si vůbec nevšímá nejen těchto rizik, ale ani laskavé, ale ne tak atraktivní kamarádky Lisy, která je do něj beznadějně zamilovaná a marně se pokouší upoutat jeho pozornost. Nakonec se sice Florian dostane s Leoni na schůzku, připraven nastudováním všech poloh Kamasutry a několika poučnými telefonáty, ale všechno nakonec dopadne úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Uf, ještě, že mě do života můj pták nekecá. Že se domlouváme telepaticky. Celý film jsem čekal, že přeřízne tu svou tetu a ono nic. Celý film je zábavný a příjemný asi jako ráchat si hlavu v záchodě po celonoční kalbě. Velkou měrou se o to zasluhuje ultranesympatický Red Bull, debilní kokot, který ví hovno ale jedná, jako by to bylo naopak. Jediný světlý bod (kromě tetičky), je pak příjemná a sympatická Luise Helm. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když řeknu že větší chujovinu jsem ještě neviděl, bude to naprosto přesné vyjádření toho o čem tenhle film je. Btw když kalhoty stojí v pozoru, stojí úplně rovně...prostě někdo kdo má problémy se svým sexuálním životem si udělal dobře vymýšlením názvu filmu, u kterého by se měla mládež potrhat smíchy;) Já bych spíš smíchy potrhal toho kdo to vymyslel a natočil...ale ta jedna * nakonec bude. Nikdy bych totiž nevěřil, že se v Německu najde tolik minimálně průměrně pěkných bab:) ()

Reklama

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nehorázná nuda a kravina! Kluci to chtěj taky bylo sice dost fekální a nechutný a byl to hodně špatněj film - jenže si v tom člověk alespoň našel jeden, dva vtípky, kterým se zasmál. Tady sice chybí fekální humor (to je dobře), ale taky tu chybí, byť minimální náznak o humor. Ten film je o ničem a to je tak všechno, co k tomu můžu říct. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Holky to chtěj taky a Kluci to chtěj taky,tak jsem zavrh německé komedie,pak jsem viděl v půjčovně Kalhoty v pozoru,a myslel jsem,že by to mohlo být dobrý...ovšem jsem se parádně seknul.Dívat se na kluka,který se ráno probudí,a začne na něj mluvit jeho "malý kámoš" navíc,on nesměl panic,a ten "jeho" takový stupidní hlášky?! Fakt blbost,neviděl jsem to asi 2 roky,ale vim,že bych to nikomu nedoporučil.Jestli to někdo někde uvidíte,tak to nechte tam,kde jste to viděli,malá rada. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděla fakt dávno a dneska lituju toho promarněného času. A na film jsem si vzpomněla jen čirou náhodou, a to když jsem listovala programem. Je to opravdu trapné a nechutné a Němci opět ukázali, že tenhle styl jim prostě točit nejde. Chtějí se asi ukázat a natočit něco jako Prcičky, ale prostě se jim to vůbec nedaří a do Prciček to má ještě hodně daleko. Herci neherci, děj neděj, nuda nuda a pár přisprostlých scén. Já od filmu čekám miliónkrát více. Ani těm Klukům a Holkám se to moc nepřibližuje. A štve mě už ta německá blonďatá herečka, která hraje snad ve všem, co Němci natočí... No tohle prostě vícekrát ne! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v německém městě Augsburg, a to od 19. července do 14. září 1999. (GASTON73)

Reklama

Reklama