foto

Karla Trippel

  • nar. 1964
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2013 Harry nervt (TV film)
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
2011 Die alte Frau
Neznámý
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Live Stream (studentský film)
2008 Kill or Be Killed
2007 Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)

TV seriály

2021 Doktor Ballouz (TV seriál)
2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Neúspěch nebrat (S01E03)
My jsme Vlna (TV seriál)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Für die Tonne (S15E29)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spuk in Hengasch (S03E09)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Schamanin (S04E16)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babymacher (S01E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Mord mit Ansage (S07E16)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky