foto

Petra Zieser

  • nar. 23.12.1957 (62 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
2018 Katie Fforde: Okamžik rozhodnutí (TV film)
Petting statt Pershing
2017 Der Tel-Aviv-Krimi: Masada (TV film)
Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
2015 After the Play
Zásnuby naruby (TV film)
2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2013 Die Pastorin (TV film)
Žena za zdí
2012 Deckname Luna (TV film)
2011 Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
Za nic na světě (TV film)
2010 Barriere
Die Freundin der Tochter (TV film)
2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
2008 Der zweite Bruder (studentský film)
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
Místo činu - Neúplatný (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Ein verlockendes Angebot (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Paparazzo (TV film)
Tatort - Fettkiller (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Die Mutter von Monte Carlo (TV film)
Tollpension (TV film)
2005 Urlaub vom Leben
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Ein seltsames Paar (TV film)
Občanská výchova
Samba in Mettmann
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
2002 Kluci to taky chtěj... a pořád!
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
2001 Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
2000 Flucht nach vorn (TV film)
Osvícení zaručeno
1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Todsicheres Ding, Ein (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1995 Sascha darf nicht sterben (TV film)
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
Kein Pardon
Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1992 Herr Ober!
V jiném stavu (TV film)
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
Der Leibwächter (TV film)
Radiofieber (TV film)
Singles (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Linie 1
Pizza-Express (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Malé krůčky (S10E06)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (S14E09)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Pest und Cholera (S09E18)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Spící psi (S02E09)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf eigene Rechnung (S06E02)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1979 Hallo Spencer (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky