Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

bosseth odpad!

všechny recenze uživatele

A viete, čo by som niekedy chcel ja? Aby sa do našej spoločnosti vrátili telesné tresty. Nie však do škôl, ale do filmového priemyslu. Za takéto produkty by som každému režisérovi polámal ruky a keby čo i len raz pomyslel na niečo podobné, tak aj nohy! Katastrofa, ktorá robí zlé meno nie len subžánru teeanegerského filmu, ale filmu celkovo! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Sexuální výchova po německu aneb série zvrhlého humoru a trapných sexuálních narážek na mě nechtěně dýchla z televize, která jej vytáhla z pár let zaprášených archivů, kde už měla pokojně odpočívat. Extrémně nesympatický hlavní hrdina proti němuž je postavena vysoce přitažlivá hlavní hrdinka tvoří poněkud „divný“ pár, ale budiž. Kvantum vedlejších postav, jež mají být nositeli humoru, včetně Florianova „mluvícího ptáka“ film dopředu netáhne, rozhodně ne na poli zábavném. Zůstává dějově ještě prázdnější schránka než americké „originály“, na které je jasně vidět, že je na rozdíl od svého holčičího předchůdce dělána pouze na zakázku trhu. Nejsem milovník artu, ale pokud někdo nezná míru, neznám ji ani já. ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Mně to docela překvapilo. Ty nechutnosti sice dost nepříjemně, ale všechno ostatní mě pobavilo mnohem víc než Holky. Navíc Diana Amftová se mi v tomhle filmu připadala (na rozdíl od Holek) opravdu hezká a sympatická - samozřejmě až na tu alergii... Je to tak 55% a pokud by se vystříhaly všechny ty nechutnosti, šel bych i k 70 %. Kdo jste se apoň pětkrát nezasmáli, hoďte kamenem... ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Tak pokiaľ ide o mňa, bavil som sa výborne - a tým komédia svoju úlohu splnila. Nízkemu hodnoteniu teda "opravdu, ale opravdu" nerozumiem. Narážky na to, že film je nemecký, prejdem mlčaním. Predstavitelia hlavných rolí naozaj vyzerajú ako študenti strednej školy, čo sa o ich na prvý pohľad obstarožných náprotivkoch z Prci, prci, prcičky (hoci som to nikdy nevidel) povedať nedá. To, že je Tobias Schenke nechutný (v tomto zmysle sa tu vyjadruje napr. hirnlego) a že je podivný (viď bavenie sa s penisom, čo je ale nota bene komediálne nadsadenie!) robí jeho postavu, bažiacu po sexe a k tomu ochotnú dušu "prekvapujúco" nikde nenachádzajúcu, vierohodnou, a to nielen v rámci žánru bláznivej komédie. Jediným z tu vytýkaných negatívnych rysov filmu, ktorý by podľa môjho názoru naozaj mohol byť kameňom úrazu, je jeho nechutnosť, ale je pozoruhodné, že si ju viac-menej všetci všímajú práve na tomto filme. Axel Stein a jeho postava Red Bulla alias Wandy je skutočne komediálnym skvostom. Jednoducho je. Takže ľutujem, ale odmietam sa podriadiť zvyku odpisovať tu jeden od druhého "odpad!" a vzhľadom k tomu, že ma máloktorá iná komédia - ak vôbec nejaká - tak rozosmievala, nebojím sa dať jej plný počet bodov. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný umístění v žebříčku ;-) Bláznivá komedie u který jsem se chvílemi opravdu skvěle bavila! Samozdřejmě že to je asi i tím, že jsem teenager a neberu všechno tak vážně... Ale zároveň chápu, že většina lidí má naprosto jiný názor - je to taková ta německá blbina, to zas jo. Pusťte si to, pokud se chcete jen tak zasmát a moc nad filmem nepřemýšlet. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama