Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Autoři od začátku rezignovali na jakoukoli i sebemenší úroveň, a tak vznikla jedna z největších prasáren a úchyláren, které se dostaly dokonce na plátna kin. Myslím si, že co do zvrhlosti nemá tento film ve své kategorii (teen komedie) konkurenci. Jen jsem v průběhu filmu čekal s čím dalším se autoři vytasí a dodíval jsem se v klidu až do konce. Nesmál jsem se a kupodivu se u mě nedostavil ani pocit trapnosti. A ač se snaží hlavní hrdina všechny kolem přesvědčit, že není úchyl, tak jím je a má mluvící penis. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný umístění v žebříčku ;-) Bláznivá komedie u který jsem se chvílemi opravdu skvěle bavila! Samozdřejmě že to je asi i tím, že jsem teenager a neberu všechno tak vážně... Ale zároveň chápu, že většina lidí má naprosto jiný názor - je to taková ta německá blbina, to zas jo. Pusťte si to, pokud se chcete jen tak zasmát a moc nad filmem nepřemýšlet. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Zíral jsem na to s pusou dokořán a nevěřil vlastním očím. V tom filmu není jediný normální vtip. Pes tu nosí gumovou vagínu, ta se kdekomu přilepí na ksicht, tamhle se někdo pozvrací, jinde zase posere, pak se tim nejlíp někdo umaže...a tak to jede pořád dokola celých 90 minut. Teď už zkrátka vim, že Sexy ptáci byli jemný a citlivý film. Ale nudit jsem se u toho nemoh, protože jak jsem naznačil, je to svym způsobem unikát a taky jsem zjistil, že ne všechny Němky jsou tak hnusné, jak jsem si vždycky myslel. Takže zaslouženou jednu* ()

Anderas odpad!

všechny recenze uživatele

Mrtvolně zapáchající žumpa se projednou zase otevřela a vylila se z ní směsice nejroztodivnějších exkrementů, výkalů, hoven a sraček a to vše řádně zředěno kysele páchnoucí močí. V celé takto výbušné atmosféře pak stačí jen škrtnout sirkou a všechno letí zpatky tam, odkud to kdysi dávno vylezlo, totiž do prdele. ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Dal bych i vic kdyby mi to nebylo trapny... Myslim ze invenci je to dal nez prci prci prcicky... Skoda proste ze to je tak trapny... Takze nevim jestli sem se smal tomu jak muze nekdo ten for vymyslet nebo tomu foru (a nebo jen samotny existence tak blbyho foru?)... Kazdopadne pri srovnani s Panic je nanic je tento film naprosty klenot ! A to nerikejte ze ne ! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama