foto

Gerhard Hoberstorfer

  • nar. 18.11.1963 (56 let)
    Nimba, Libérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Podivné nebe
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Výpadky proudu
2011 Odjuret
2006 Svalan, katten, rosen, döden
Sök
Tjocktjuven
1991 Fasadklättraren (TV film)
1990 Gränslots
1989 Täcknamn Coq Rouge

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
další epizody (8)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (5)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Místo na slunci (E06)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Lockpojken (S01E01)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1995 Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
1994 Esters testamente (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky