foto

Soo-kyeong Lee

  • nar. 24.10.1996 (22 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gimyohan gajok
2017 Chimmuk
Teukbyulshimin
2016 Gutbai singgeul
Yongsun
2015 Chainatawoon
2014 Banghwanghaneun kalnal

TV seriály

2018 Yeougaksibyeol (TV seriál)
2016 Nacheongryeomeuiwon nabchisageon (TV seriál)
2015 Aljentaleul chataseo (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
2011 Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace