foto

In-hwan Park

  • nar. 6.1.1945 (74 let)
    Čchongdžu, Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bibapbarulla
Gimyohan gajok
2017 Loosideu deurim
Pureunnoeul
2014 Soosanghan geunyeo
2009 Hongkildongui huye
Jiphaengja
Narara penggwin
Žízeň
2007 Haengbok
2006 Moodori
2004 Tu gaijeu
2002 Ullala ssiseuteojeu
2001 Bomnaleun ganda
1998 Joyonghan gajok
Tukabseu 3
1995 Doneul gajgo twieola
1993 Adami nuntteul ttae
1990 Naneun nalmada ileoseonda

TV seriály

2019 Waegeurae Pungsangssi (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Dangshin bbooniya (TV seriál)
Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2007 Hello! Miss (TV seriál)
Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)
2005 Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
Gudseura Geum-suna (TV seriál)
I jookil nomeui sarang (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
Keonbbang seonsaengkwa Byeolsatang (TV seriál)
Saeyasaeya (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Hyeong (TV seriál)
Naui sumeun sarang (TV seriál)
Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)
2003 Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
Jjilrekkot (TV seriál)
Joheun saram (TV seriál)
Sooleh nara (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Gobaek (TV seriál)
Golmogan saramdeul (TV seriál)
Maksangmakha (TV seriál)
Nae sarang Patjwi (TV seriál)
2001 Abeojicheoreom salgi sireosseo (TV seriál)
Dongyang geukjang (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
2000 Wangrungui daeji (TV seriál)
1998 Killimanjaroui pyobeom (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1996 1.5 (TV seriál)
Cheot sarang (TV seriál)
Im Kkeokjeong (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
1993 Woorideului cheonkuk (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 토크몬 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace