foto

Ferdinand Zander

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Engelchen flieg (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
1995 Austernexpreß (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
1984 Wenn die Musik aus ist, dann ist auch die Liebe aus (TV film)

TV seriály

1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Až po krk v blátě (S22E07)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky