foto

Sandra Nedeleff

  • nar. 16.5.1968 (49 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Aus der Haut (TV film)
Na rovinu (TV film)
2013 Zlodějka knih
2012 Drifted
2011 Dr. Ketel
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Über den Tod hinaus (TV film)
12 komma 36
2007 Tatort - Blutsbande (TV film)
Tatort - Das Ende des Schweigens (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
Kunstfehler (TV film)
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Schwarze Schafe
Vier Fenster
2004 Klassentreffen (TV film)
2001 Rohat - Sonne, die die Nacht vertreibt (studentský film)
Zúčtování s minulostí
2000 Princové ze snů (TV film)
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
1998 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Im Fadenkreuz (TV film)
Eine Frau mit Pfiff (TV film)
1997 Trickser (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
1993 Madame Bäurin

TV seriály

2015 Einstein (TV seriál)
ABC (E02)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ich hab sie alle gehabt (S01E07)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace