foto

Sandra Nedeleff

  • nar. 16.5.1968 (51 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Berlin, I Love You
2016 Aus der Haut (TV film)
Na rovinu (TV film)
Tatort - Du gehörst mir (TV film)
2013 Zlodějka knih
2012 Drifted
2011 Dr. Ketel
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 12 komma 36
Über den Tod hinaus (TV film)
2007 Tatort - Blutsbande (TV film)
Tatort - Das Ende des Schweigens (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
Kunstfehler (TV film)
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Schwarze Schafe
Vier Fenster
2005 Zurück in die Stadt von Morgen (studentský film)
2004 Klassentreffen (TV film)
2001 Rohat - Sonne, die die Nacht vertreibt (studentský film)
Zúčtování s minulostí
2000 Princové ze snů (TV film)
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
1997 Trickser (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
1996 Schwurgericht - Bruder, ich brauche dein Blut (TV film)
1993 Madame Bäurin

TV seriály

2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die mörderische Gier (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
ABC (S01E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Sprachlos (S20E06)
2013 Heldt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Smrt pornokrále (S01E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geisterhaus (S10E10)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schachmatt (S07E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Grenzen (S12E38)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Durchgebrannt (S04E15)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf Wolke sieben (S06E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S03E08)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky