foto

Uwe Bohm

  • nar. 23.1.1962 (56 let)
    Hamburg-Wilhelmsburg, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ostfriesenkiller (TV film)
2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
Die Akte General (TV film)
Goodbye Berlin
Spuren der Rache (TV film)
2015 Freistatt
Tatort - Blutschuld (TV film)
Tatort - Château Mort (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 Tatort - Schwindelfrei (TV film)
Zlato
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Der Hafenpastor (TV film)
Jahr des Drachen (TV film)
Tatort - Es ist böse (TV film)
2011 Mörderisches Wespennest (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2010 Im Schatten
Nechte maličkých přijíti ke mně (TV film)
2009 Německo '09
Sieben Tage (TV film)
Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2008 Die Lüge (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Tatort - Waffenschwestern (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Mein alter Freund Fritz (TV film)
Prázdniny
2006 Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Hunger auf Leben (TV film)
Tatort - Große Liebe (TV film)
V cizím těle (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Unwiderstehliche - Die tausend Lügen des Gert Postel, Der (TV film)
Vaya con Dios
2001 Herz
Pfundskerl - Vater gesucht, Der (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Liebesengel (TV film)
Vražedný klon (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Paul a Clara (TV film)
1998 36 hodin strachu (TV film)
Zakázaná láska (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
Friedensmission, Die (TV film)
1991 Der Mann nebenan
Lulu (TV film)
1990 Srdečně vítáme
1988 Yasemin
1984 Beginn aller Schrecken ist Liebe, Der
Tatort - Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1983 Heartbreakers, Die
1980 Im Herzen des Hurrican
1978 Moritz, lieber Moritz
1976 Nordsee ist Mordsee

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Mladé a výbušné (S19E02)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Podezření (S04E13)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
další epizody (8)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Násilné řešení (S03E11)
Parťáci (S03E07)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
Donna Leon (TV seriál)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S03E08)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

Dokumentární

2015 Zajatci SS (TV film)
2014 Ein blinder Held - Die Liebe des Otto Weidt (TV film)
2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)
1987 Andi - Protokoll einer Inszenierung von Peter Zadek (TV film)

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace