foto

Zoé De Grand Maison

  • nar. 3.5.1995 (24 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
Morning After
Sea Change (TV film)
Stickman (TV film)
2016 Pregnant at 17 (TV film)
2015 Jeden průšvih za druhým (TV film)
Vánoční horor
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)

TV seriály

2020 Fortunate Son (TV seriál)
2019 Wayne (TV seriál)
It'll Last Forever (E07)
Who Even Are We Now? (E06)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 66: „Mandarinka“ (S04E09)
Kapitola 60: „Líné odpoledne“ (S04E03)
Kapitola 56: „Tajemství temného domu“ (S03E21)
další epizody (11)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 41: „Lovec lidí“ (S03E06)
Kapitola 38: „Jak nahoře, tak dole“ (S03E03)
Kapitola 37: „Štěstěna a lidé“ (S03E02)
2017 Orphan Black (TV seriál)
Guillotines Decide (S05E08)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (8)
Rookie Blue (TV seriál)
Dokonalá rodina (S06E02)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ďábel nosí korzet (S08E12)
2014 Motiv (TV seriál)
Opuštěný (S02E09)
Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
další epizody (7)
2013 Played (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky