foto

Caroline Grothgar

  • nar. 16.8.1968 (50 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Cesta za svobodou (TV film)
2008 Code 21 (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Totentanz (S02E07)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Komisař (S09E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Shnilá jablka (S02E17)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2010 Claus Theo Gärtner im Einsatz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace