foto

Sanam Afrashteh

  • nar. 1976
    Marburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
2017 Tatort - Böser Boden (TV film)
Tatort - Stau (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Kadiš za přítele
2011 Honba za Hannibalovým pokladem
2007 Die Überflüssigen (TV film)
1996 Niemand außer mir (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Válečná kořist (S20E15)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)

TV pořady

2007 Kookaburra - Der Comedy Club (TV pořad)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky