foto

Julia Thurnau

  • nar. 21.5.1974 (46 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
2016 Spuren der Rache (TV film)
2015 3 Türken & ein Baby
2014 Momentversagen (TV film)
2012 Malgré-Elles (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Liebe und Tod auf Java (TV film)
2009 Après la chute
Stíny spravedlnosti (TV film)
Tajemný pan G. (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
Max Manus
2007 Alpská klinika II (TV film)
Lumen
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
Láska, děti a velké srdce (TV film)
Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
2004 Ein seltsames Paar (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Utta Danella: Ženy ze zámku (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Loď snů - Chile (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Geregelte Verhältnisse
Leo und Claire
Pieces of My Heart (studentský film)
Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Wie angelt man sich einen Müllmann? (TV film)
2000 Der Weibsteufel (TV film)
Oh, du Fröhliche (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
Sex oder Liebe? (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
Schmetterlinge der Nacht
1998 Milostné scény z planety Země
1997 Hure
1995 Nach Fünf im Urwald

TV seriály

2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Ein Festival der Liebe (E04)
Ich hab auf sein Grab gepinkelt (E03)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kettenreaktion (S06E04)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
La larme de Varsovie (S03E01)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (E06)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kmotra (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2006 Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutige Spur (S01E08)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt po diskotéce (S09E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Anke (TV seriál)
Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Terra X: Ein Tag in ... (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1998 Der Komödienstadel - Der Verkaufte Großvater (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky