foto

Marijam Agischewa

  • nar. 22.12.1958 (61 let)
    Hangzhou, Zhejiang, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
2013 Inga Lindström: Tajná seznamka (TV film)
2012 Rosamunde Pilcher: Nový začátek (TV film)
2011 V řece života (TV film)
2010 Nevhodný snoubenec (TV film)
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Rosamunde Pilcherová: A najednou to byla láska (TV film)
Wigald
2005 Loď snů - Vancouver (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Vrah v mém domě (TV film)
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)
1996 Tatort - Die Reise in den Tod (TV film)
Tödliches Vergehen, Ein (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Fatale Mutterliebe (TV film)
Mraky na obzoru (TV film)
Novalis - Die blaue Blume
1994 Blaue, Der
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
Smrt na jezeře (TV film)
1983 Alfons Köhler (TV film)
Ich, der Vater (TV film)
Im Spiegel (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
Leutnant Yorck von Wartenburg, Der (TV film)
Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
1979 Marta, Marta (TV film)
1978 Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
1975 Sourozenci (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Helden und Freunde (S21E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tanz auf dem Vulkan (S18E31)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Unsichtbaren (S04E17)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Shopping (S13E02)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwere Stunden (S15E37)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zu neuen Ufern (S10E41)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Láska a utrpení (S12E02)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Abhängigkeiten (S06E33)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1994 Matchball (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Unbefleckte Empfängnis (E111)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wer bist du? (E94)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2020 Legenden - Ein Abend für Agnes Kraus (TV film)
2018 Legenden - Ein Abend für Günter Schubert (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky