foto

Grégoire Gros

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mute
2017 La Douleur
2016 Osudové léto v jižní Francii (TV film)
You Are Everything
2014 Tatort - Zwischen zwei Welten (TV film)
2013 Lily po krk v odpadcích
2012 Scherbengericht
2011 Nachsitzen (studentský film)
2010 Barriere
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
2005 Anjas Engel (TV film)

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schattenreich (S11E01)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky