foto

Jamie Bloch

  • nar. 17.1.1999 (20 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'histoire de l'amour
2011 Servitude
Šílená hra (TV film)
2009 Než řekneš ano (TV film)
2008 The Echo
Čtyřicítka na krku (TV film)
2007 Deník mrtvých

TV seriály

2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Lancer and Lace (E07)
2010 Wingin' It (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace