Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě dostaly scéna, kdy se tam banda čtyřicítek rozčiluje nad svými chlapy, který je nachávaj proto, že přibraly jedno kilo navíc. To pořád ale bylo nic oproti scéně, která následovala. Tam se jedné z těch čtyřicítek rozjíždělo slušný randíčko a solidně oblečenej chlap ji v restauraci začal cpát kecy do hlavy, že si udržuje figuru, nežere a hlídá si biorytmus. Z toho bych se posral. Fakt je to s náma takhle na hovno? ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení nejspíš plyne jen z mého aktuálního rozpoložení. Léto, moře, láska, hezcí lidé, klid, pohoda, naděje... a ne, nemám zdaleka čtyřicítku na krku a ne, nejsem osamělá, ba právě naopak se za pár týdnů vdávám. Kdo nezažil bláznivé romantické vzplanutí, ač třeba jen v místní hospodě a ne na Havaji, tak asi nemůže docenit. Mně to přišlo přirozené, relativně reálné, nepřeslazené a ne moc velké klišé. Ráda se podívám znovu. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Rádoby romantická nuda, kterou ocení jen osamělé ženy kolem padesátky (podle skutečného věku hlavní představitelky se to spíše mělo jmenovat Padesátka na krku), které si zoufale přejí vypadat jako Heather Locklear a užít si s někým, kdo vypadá jako Robert Buckley (zajímavé, že podobnou roli ztvárnil i v Lipstick Jungle). ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Človek sa do tohto filmu veľmi vcíti ak mu je príbeh veľmi blízky. Je to pekný príbeh, ktorý sa stal už nejednej osobe. Filmov s podobným dejom je naozaj veľa, ale len pri tomto filme som bol spokojný s jeho koncom. Heather Locklear nepatrí medzi moje obľúbené herečky, ale postavu v tomto filme zahrala naozaj veľmi dobre. Jeden z najobľúbenejších romantických filmov. 100% ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, so sympatickými hercami. Pekne zobrazuje život ženy v 40. Po rozvode, s dvoma deťmi a na obzore sa črtá nová láska aj keď o 20 rokov mladšia. A Heather to zvládla bravúrne. Pobaví, nenudí. A po druhom pozrení zdvíham hodnotenie, keďže ho dávali v telke tesne po tom ako som sa vrátila z dovolenky, kde som prežila podobnú romancu s fešným, vysokým, počerným, mladučkým baywatch-manom.V mojom prípade to však neskočilo happy endom. Za tú nostalgiu nemôžem zostať pri priemernom hodnotení. Ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama