foto

Alex Ozerov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Enfant Terrible
L'histoire de l'amour
Pyotr495
2015 Coconut Hero
Natasha
The Dark Stranger
Vánoční horor
2014 Výchovný poradce
What We Have
2013 Molly Maxwellová
2012 Černá ovce
2011 Salem Falls (TV film)

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2017 Save Me (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
This Profound Legacy (S03E05)
Orphan Black (TV seriál)
Beneath Her Heart (S05E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Crossbreed (S05E06)
Lotus 1-2-3 (S05E05)
další epizody (7)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Secrets (S01E03)
Winds of Change (S01E02)
Detention (S01E01)
Orphan Black (TV seriál)
The Collapse of Nature (S04E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
2015 Orphan Black (TV seriál)
Transitory Sacrifices of Crisis (S03E02)
2014 Orphan Black (TV seriál)
Nature Under Constraint and Vexed (S02E01)
2013 Cracked (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Kostlivci ve skříni (S04E06)
2012 Kurýr (TV seriál)
Krvavé diamanty (S01E06)
Odplata (S01E02)
2010 Jak je kanci! (TV seriál)

Dokumentární

2013 Počasí, které psalo dějiny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace