foto

Jorres Risse

  • nar. 27.1.1976 (42 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
Wir waren Könige
2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
2012 Iron Sky
Kobra 11 - Štvaná zvěř (TV film)
2011 Záhada Severního moře (TV film)
2010 Ein starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
2009 Exploze
2008 Jeden a půl rytíře
U-900
2006 Wilsberg - Callgirls (TV film)
2002 Hundsköpfe
1995 Einsteins Baby

TV seriály

2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace