foto

Jorres Risse

  • nar. 27.1.1976 (44 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
Wir waren Könige
2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
2012 Iron Sky
2011 Záhada Severního moře (TV film)
2009 Exploze
2008 Jeden a půl rytíře
U-900
2002 Hundsköpfe
1995 Einsteins Baby

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sorgenvolle Tage (S22E28)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Reifeprüfung (S15E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einmal im Leben (S16E25)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die kleine Meerjungfrau (S13E01)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Außer Kontrolle (S17E29)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvaná zvěř (S16E12)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Wolf kommt selten allein (S07E04)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky