foto

Antoine Chappey

  • nar. 1960
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dokud nás svatba nerozdělí
Nos patriotes
2016 Fui banquero
La forêt de Quinconces
2015 Kovbojové
Le grand jeu
2014 Au nom des fils (TV film)
2013 Le prochain film
Le Sens de l'humour
Pasažérka
2012 Les Pirogues des hautes terres (TV film)
Pauline detektivem
2011 E-Love (TV film)
En Ville
Poupoupidou
2008 Inéluctable (TV film)
Inséparables, Les
L'empreinte de l'ange
Válka krásek
2007 Chacun son cinéma
La Vie sera Belle (TV film)
Ravages (TV film)
Rencontre unique
2006 Den vítězství
Nesprávná víra
Petites révélations
Skrblík (TV film)
2005 Cache cache
Komisař
2004 À ce soir
V mysli vraha
5x2
2003 Jours où je n'existe pas, Les
L'Enfant du pays
2002 Merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan, La
Noční můry (TV film)
2001 Dîner, Le
Far From China
Imago (jours de folie)
Le Lait de la tendresse humaine
On appelle ça... le printemps
Vracím se domů
2000 Banqueroute
Selon Matthieu
1999 Ami du jardin, L'
Dopis
Femme de plume, La (TV film)
Le Bleu des villes
Lila Lili
Mort dans l'âme, La
Tentation de l'innocence, La
1998 Cantique de la racaille
Jour de Noël, Le
1997 Eau douce
Francorusse
Inca de Oro (TV film)
Le Ciel est à nous
Vive la république
1996 Caméléone
Dur métier de policier, Le
Chacun cherche son chat
Le Rocher d'Acapulco
Pour rire!
Rodinný průvan
Une femme explosive (TV film)
1995 Cinq à sec
Never Twice
Terrain glissant (TV film)
1994 Ailes du plaisir, Les
Dans un grand lit carré
Nechce se mi spát
Pas de perdant
Personne ne m'aime
Quelqu'un
Rizika mládí
US Go Home (TV film)
1993 De force avec d'autres
Gens normaux n'ont rien d'exceptionnel, Les
Nage indienne, La
1992 Jeden za všechny
1991 Bateau de Lu, Le
1989 Mona a já

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)

Dokumentární

2012 8 x Edward Hopper (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace