foto

Jens Peter Nünemann

  • nar. 8.3.1969 (52 let)
    Braunschweig, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rosamunde Pilcher - Nie wieder Klassentreffen (TV film)
2014 O jedné dívce
2010 Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
2009 Roztoužená srdce (TV film)
2006 Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Pas de deux
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)
1996 Und tschüss! In Amerika (TV film)

TV seriály

2013 Policie Hamburk (TV seriál)
Nevybuchlá bomba (S08E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Sprachlos (S11E01)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Brautentführung (S09E25)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunder (S13E04)
2006 Inga Lindström (TV seriál)
Mraky nad Sommarholmem (E15)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt novináře (S06E11)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S03E01)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky