foto

Martina Servatius

  • nar. 30.10.1954 (64 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alles für meine Tochter (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2006 Goldene Zeiten
Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
2003 Antonia - Tränen im Paradies (TV film)
2001 Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
1998 Ein Weihnachtsmann für Lore (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Nicht ganz schwindelfrei (TV film)
1997 Kleine Einbrecher (TV film)
Tatort - Bombenstimmung (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Der Snob (TV film)
1985 Meine Tochter - deine Tochter (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Flieger (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1979 Ein Mann und seine Frau (TV film)
Zugvogel am Sund
1975 Lota ve Výmaru

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Westerdeich (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky