foto

Jochen Schroeder

  • nar. 8.2.1954 (65 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Nur Frauen sind schlimmer (TV film)
1998 Höllische Nachbarn (TV film)
Liebe mich bis in den Tod (TV film)
1997 Felix - Ein Freund fürs Leben (TV film)
1996 Hřích jediné noci (TV film)
1995 Das ist Dein Ende (TV film)
1988 Ein Schweizer namens Nötzli
Im Schatten der Angst (TV film)
Winterhaus, Das (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
Dabbel Trabbel
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1980 Paulskirche, Die (TV film)
Regenmacher, Der (TV film)
Traumhaus, Das
Waldwinkel (TV film)
1979 Útěky (TV film)
1978 Durchs wilde Kurdistan (divadelní záznam)

TV seriály

2013 Lerchenberg (TV seriál)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1997 Happy Birthday (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Ein Mädchen in Angst (S03E19)
další epizody (6)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der kranke Professor (S03E09)
Ein kleiner Teufel (S03E08)
Arzt zum Nulltarif (S03E07)
další epizody (19)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (9)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (9)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Der Kunstfehler (S01E10)
další epizody (10)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Manni, der Libero (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
MS Franziska (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky