foto

Andreas Windhuis

  • nar. 1962
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pohlmann und die Zeit der Wünsche (TV film)
2019 Todesengel (TV film)
2017 Am Ruder (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
2015 Große Fische, kleine Fische (TV film)
Kleine Ziege, sturer Bock
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Kleine Schiffe (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Abseitsfalle
Geisterfahrer (TV film)
Halbe Hundert (TV film)
Lösegeld (TV film)
Mensch Mama! (TV film)
Schleuderprogramm (TV film)
2011 Ein Tick anders
Eine Insel namens Udo
Fischer fischt Frau (TV film)
Lollipop Monster
2010 Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Schurkenstück (TV film)
Snowman's Land
Teufelskicker
Verhältnisse (TV film)
2009 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Die Weihnachtswette (TV film)
Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Meine schöne Bescherung
Tell
2006 Allein gegen die Angst
Vassko - Irgendwo im Nirgendwo (studentský film)
Zores (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
Playa del futuro
Vera - Sicilská láska (TV film)
Weiße Ameisen
2004 Hein Fach
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Junimond
Willkommen zuhause (studentský film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
Mueller X
Smrtící chřipka (TV film)
You're Dead...

TV seriály

2021 Friesland (TV seriál)
Haifischbecken (E12)
2020 Binge Reloaded (TV seriál)
Dunkelstadt (TV seriál)
Masken (E01)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Bombenstimmung (S03E13)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
Policie Hamburk (TV seriál)
Dunkle Welten (S14E04)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (S04E08)
2016 Alles Klara (TV seriál)
Waidmanns Tod (S03E04)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Gemeinsam einsam (S01E03)
Láska u fjordu (TV seriál)
Rodinné pouto (E09)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Hon začíná (S04E01)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
2012 Bella Block (TV seriál)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wer einmal lügt (S03E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Piraten (S03E01)
Místo činu (TV seriál)
Neuland (S40E06)
Kassensturz (S40E04)
2008 Maja (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Výjimečný stav (S02E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Notenwenderin (S07E06)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Krvavé diamanty (S37E02)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Nicht von dieser Welt (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Afrika (S04E10)
2004 Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
Alles Atze (TV seriál)
Die Legende (S03E04)
2002 Bloch (TV seriál)
Comedy Kids (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Ein heißer Hund (S01E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Temná a světlá stránka (S30E14)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2013 Russland, mein Schicksal (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky