foto

François Dunoyer

  • nar. 27.9.1946 (72 let)
    Saint-Léonard-de-Noblat, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vůně vraždy (TV film)
2014 Meurtres au Pays basque (TV film)
2013 Jako malí kluci
2009 École du pouvoir, L' (TV film)
1988 Ve vší nevinnosti
1987 Perhaps Love (TV film)
1979 Mme de Sévigné: Idylle familiale avec Bussy-Rabutin (TV film)

TV seriály

2019 Double je (TV seriál)
Douleur fantôme (E08)
Doublure parfaite (E07)
Drame Shakespearien (E05)
další epizody (7)
Eden (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Attentat (S01E01)
2010 Virtuoses, Les (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Bratři ve zbrani (S14E05)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
další epizody (6)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Aféra Lerner (S13E06)
Bez pardonu (S13E05)
Soukromá aféra (S13E04)
další epizody (6)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
další epizody (5)
1986 Opération Condor (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Pas de vieux os (E13)
1982 On sort ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace