foto

Monika Tajmar

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Das Begräbnis des Harald Kramer
2011 Bastagon und die Regenbogenprinzessin (studentský film)
2004 Antares
2001 Herzensfeinde (TV film)
2000 Heimkehr der Jäger
1998 Frauen lügen nicht
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1995 Die Ameisenstraße
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)

TV seriály

2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (4)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Muž tisíce tváří (S04E06)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky