foto

Richy Müller

  • nar. 26.9.1955 (63 let)
    Mannheim, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Schöne heile Welt (TV film)
So viel Zeit
Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Tatort - Der rote Schatten (TV film)
Tatort - Stau (TV film)
Zaun an Zaun (TV film)
2016 Tatort - HAL (TV film)
Tatort – Im gelobten Land (TV film)
Upíří sestry 3
2015 Tatort - Der Inder (TV film)
Tatort – Preis des Lebens (TV film)
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
Riskantní plán (TV film)
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
Vampírky 2
2013 Bratrstvo kominíků
Familie ohne Grenzen (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
Spieltrieb
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
Vampírky
Věčná smolařka
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Poll
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Vražedné utajení (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Ein verlockendes Angebot (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Das Duo - Unter Strom (TV film)
Mrak
Růže mezi trním (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
Čtyři minuty
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
2004 Farland
Hinter der Tür
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Jiná než ostatní (TV film)
2002 Liebe und Verrat (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
xXx
2001 99euro-films
2000 Fandango
Frauen lügen besser (TV film)
Rote Glut (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
Vnitřní bezpečnost
1999 Gierig
Velká věc (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
Die Beischlafdiebin (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Back in Trouble
Die Apothekerin
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Cuba Libre (TV film)
Das Superweib
Mýlit se je chlapské
Sexy Sadie
Smrt v ráji
1995 Das Wunschkind
Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 2) (TV film)
1994 Einer meiner ältesten Freunde
Svens Geheimnis (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1993 Denunziantin, Die
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
Three Shake-a-Leg Steps to Heaven
1991 Tatort - Tödliche Vergangenheit (TV film)
Wonderbeats - Kings of Beat, The
1990 Rosamunde
1988 Stimme, Die
1986 Junge mit dem Jeep, Der (TV film)
1985 Abschiebung, Die (TV film)
1984 Al Kruger (TV film)
Princip Noemovy archy
Sohn des Bullen, Der
1983 Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)
1982 Kamikaze 1989
Sei zärtlich, Pinguin
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1981 Jetzt und alles
Tatort - Schattenboxen (TV film)
1979 Útěky (TV film)

TV seriály

2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1984 Pogo 1104 (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace