foto

Richy Müller

  • nar. 26.9.1955 (65 let)
    Mannheim, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Schöne heile Welt (TV film)
So viel Zeit
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Zaun an Zaun (TV film)
2016 Upíří sestry 3
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
Riskantní plán (TV film)
Vampírky 2
2013 Bratrstvo kominíků
Familie ohne Grenzen (TV film)
Spieltrieb
2012 Vampírky
Věčná smolařka
2011 Nezvěstná (TV film)
2010 Poll
2009 Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Ein verlockendes Angebot (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Mrak
Růže mezi trním (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
Čtyři minuty
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Das verhangene Bild
2004 Farland
Hinter der Tür
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Jiná než ostatní (TV film)
2002 Liebe und Verrat (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
xXx
2001 99euro-films
2000 Fandango
Frauen lügen besser (TV film)
Rote Glut (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
Vnitřní bezpečnost
1999 Gierig
Velká věc (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
Die Beischlafdiebin (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Back in Trouble
Die Apothekerin
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Cuba Libre (TV film)
Das Superweib
Mýlit se je chlapské
Sexy Sadie
Smrt v ráji (TV film)
1995 Das Wunschkind
Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 2) (TV film)
1994 Einer meiner ältesten Freunde
Svens Geheimnis (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1993 Denunziantin, Die
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
Three Shake-a-Leg Steps to Heaven
1991 Wonderbeats - Kings of Beat, The
1990 Rosamunde
1988 Stimme, Die
1986 Junge mit dem Jeep, Der (TV film)
1985 Abschiebung, Die (TV film)
1984 Al Kruger (TV film)
Princip Noemovy archy
Sohn des Bullen, Der
1982 Kamikaze 1989
Sei zärtlich, Pinguin
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1981 Jetzt und alles
1979 Útěky (TV film)

TV seriály

2021 Místo činu (TV seriál)
Das ist unser Haus (S52E03)
2020 Místo činu (TV seriál)
Der Welten Lohn (S51E28)
Du allein (S51E19)
2019 Skylines (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Hüter der Schwelle (S50E27)
Anne und der Tod (S50E18)
2018 Místo činu (TV seriál)
Der Mann, der lügt (S49E31)
2017 Místo činu (TV seriál)
Der rote Schatten (S48E26)
Stau (S48E22)
2016 Místo činu (TV seriál)
HAL (S47E23)
Im gelobten Land (S47E08)
2015 Místo činu (TV seriál)
Preis des Lebens (S46E31)
Der Inder (S46E24)
2014 Místo činu (TV seriál)
Eine Frage des Gewissens (S45E31)
Freigang (S45E21)
2013 Místo činu (TV seriál)
Happy Birthday, Sarah! (S44E32)
Stuttgart - Hra o čas (S44E19)
2012 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Jedovatá hlína (S43E26)
Stuttgart - Hromada střepů (S43E09)
2011 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - První oběť (S42E28)
Grabenkämpfe (S42E13)
2010 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Neviditelná (S41E29)
Stuttgart - Krvavé peníze (S41E12)
2009 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Smaragdová svatba (S40E34)
Stuttgart - Galina (S40E22)
Stuttgart - Vražedné utajení (S40E08)
2008 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Soukromá pomsta (S39E17)
Stuttgart - Na hranici zákona (S39E05)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Das Duo (TV seriál)
Unter Strom (E10)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Tödliche Vergangenheit (S22E06)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1984 Pogo 1104 (TV seriál)
1983 Loď snů (TV seriál)
Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (E10)
1981 Místo činu (TV seriál)
Schattenboxen (S12E02)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
Quizduell (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky