foto

Boris Něvzorov

  • nar. 18.1.1950 (69 let)
    Starominskaja, Krasnodarský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrika
2017 Blakitna Suknya
2016 Don Žuan (divadelní záznam)
Maskarad (divadelní záznam)
2014 Hlupák
2013 Major
2006 Fartovyj
2005 Daleko od Sanset Bulvara
1996 Adosados
1994 Navodněnije
Šljactič zavalňja
1993 Angely smerti
Gladiator po najmu
Čjornyj aist
1992 A spat' s čužoj ženoj chorošo!?
Ubijstvo v Sunshine Menor
1991 Jatrinskaja vědma
Za čto?
1990 Běreg spasenija
1989 Szlachetna krew
1988 Guljaščije ljudi
1987 Capablanca
Klinika
Krasnyj cvět paporotnika
1986 55 gradusov niže nulja
Hovoří Moskva
Na poroge (TV film)
Stěpnaja eskadrilja
1985 Parašjutisty
Rus iznačalnaja
1984 První vlak (TV film)
1983 Bez osobogo riska
Dech bouře
Zděs tvoj front
Žil-byl Pjotr
1982 Najti i obezvrediť
Prikaz: Perejti granicu
1981 Lidé na močálu
Vot takaja muzyka...
1980 Glavnyj konstruktor (TV film)
Polovodě
Ty dolžen žiť

TV seriály

2019 Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Semejnoje dělo (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
2015 Zachvat (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Ružjo na stěně (S01E08)
další epizody (8)
Vesna v děkabre (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Zamena objekta (S06E04)
Gorodskoj tarif (S06E03)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Posmertnyj obraz (S05E04)
další epizody (6)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
Graffer (S04E10)
Dolg samuraja (S04E09)
další epizody (11)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)
Aptěčnyj kartěl (S03E10)
další epizody (14)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
Prosročennaja viza (S02E07)
Zagovor geněralov (S02E06)
další epizody (8)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S01E10)
Grjaznyje igry (S01E09)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)
další epizody (10)
Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
Smerť radi smerti (S01E04)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1991 Grech (TV seriál)
1985 Děti solnca (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky