foto

Tom Rhys Harries

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gentlemani
2018 Školní nářez
2017 Dračí srdce: Boj o trůn
2016 Crow
Hot Property
Spilt Milk
2015 Hinterland
2014 Ironclad 2: Battle for Blood
Under Milk Wood (TV film)
2011 Prostě skvělá

TV seriály

2019 15 Days (TV seriál)
2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Orlando (S02E04)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Upírka (E08)
další epizody (10)
Temný Wales (TV seriál)
Smrt v horách (S02E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky