foto

Sascha Zacharias

  • nar. 23.2.1979 (41 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Caruso (TV film)
2011 Anche se è amore non si vede
Tatanka
2009 Un'estate ai Caraibi
2004 Questo amore (TV film)
2000 Vražedná přehlídka
1999 Il cielo in una stanza

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v ohni (S05E06)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2010 I delitti del cuoco (TV seriál)
2008 Il commissario Manara (TV seriál)
2007 Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
Raccontami (TV seriál)
2004 Amanti e segreti (TV seriál)
Noi (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Hotel Seger (TV seriál)
Questa casa non è un albergo (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)

Dokumentární

1998 Två år med skilda världar (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky