foto

Jakob Öhrman

  • nar. 14.10.1984 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Armi elää!
Ejzenštejn v Guanajuatu
Stádo
2013 Kaksi kotia (TV film)
8-Ball
2012 Odhalený přístav
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Agonia

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2010 Avsked (TV seriál)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Agonia

TV seriály

2004 Fling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace