foto

Andreas Herder

  • nar. 1964
    Lüneburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jantar nosí štěstí (TV film)
Vidíš mě? (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dokud jsi tady (TV film)
Zucker
2003 Hon na žháře (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2001 ...und plötzlich wird es dunkel in meinem Leben (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
Wie Feuer und Flamme
2000 Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
1998 Jenny (TV film)
1997 Cinderellas Kleid
Nebojácný Monty
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Das erste Mal (TV film)
Pi - Die Polizistin
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
1994 Das schafft die nie (TV film)
1993 Durst
1992 Die blaue Stunde
1988 Schlaflose Nächte

TV seriály

2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Emanuela (1) (S08E03)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Záblesk (S10E03)
2005 Das Duo (TV seriál)
Herzflimmern (E09)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Für immer und ewig (S06E39)
Liebesgeflüster (S06E38)
Zu nah an der Sonne (S06E05)
další epizody (7)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Brokovnice (S02E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Neues Deutschland (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky