foto

Jarmila Lichtnegelová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1991 Černá Fortuna (TV film)
1990 Maestro (TV film)
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Kachýnky (TV film)
Poklad (TV film)
Proutkař (TV film)
1986 Doktor a bubeník (TV film)
Pravítko (TV film)
1985 Nikotýnka (TV film)
Poslední žertík (TV film)
Služební cesta (TV film)
Trampoty (TV film)
Tři bratři (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
Vrah (TV film)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
Klíče (TV film)
Komtesa Mary (TV film)
O zakletém hadovi (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Slivovice (TV film)
Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1982 Chemik (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
Taktika (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
Dlouhý týden (TV film)
Noc na zámku (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
1980 Detektiv (TV film)
Lázně (TV film)
Paruka (TV film)
Zlatá panna (TV film)
1979 Hedvika (TV film)
Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
Požehnaný věk (TV film)
Čtyři na sněhu (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
Píšťala (TV film)
Táta (TV film)
Štědrý večer (TV film)

TV seriály

1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (6)

TV pořady

1985 Námořnický karneval (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace