Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začínající herečka Lenka Kodešová-Skopalová dostala v brněnském televizním studiu velkou příležitost od režiséra Rudolfa Tesáčka, který ji obsadil do role mladé lékařky Hedviky. Ta řeší dilema mezi láskou a prací v dětském domově, která ji zcela naplňuje. Je zklamána přístupem a nepochopením svého partnera (K. Janský). Bude její první životní rozhodnutí správné? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Poměrně nudná vztahovka se dvěma nesympatickými egoisty. Normalizační agitka protěžující pochopitelně klaďačku, která odchází z městské nemocnice do dětského domova na místo, kam se lékařům jinak nechce a trestá odmítnutím arogantního doktora, který rozbíjí socialistickou rodinu. To vážně napsala Marta Kadlečíková? Ta Marta Kadlečíková??!! :-) ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

mladá lékařka hedvika, s ambicemi v dětské psychologii, volí mezi teplým místečkem na velké klinice ve městě a dětským domovem na venkově.. i přes nevoli svého arogantního, ženatého přítele zvolí možnost bé a já se (spolu s oficiálním textem distributora) ptám - je její životní rozhodnutí správné??:-)) ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde mi ani tak tak o to, že to bylo zbytečně rozvláčné, a že hrdinka řešila mimo práci v osobním životě tak banální věc jako rozvod milence, která už tu byla milionkrát, ale jde mi to, že ani jedna SPOILER - z větví příběhu nám nepřinesla konec. Prostě najednou do hovoru vpadnou závěrečné titulky. Tak to si tedy tu ztracenou hodinu odskáčete v hodnocení. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Typická inscenace z dob minulých. Černobílé nastavení charakterů, přemíra životních mouder a dialogy poplatné době. U starých inscenací mi hodně vadí scény, kdy spolu dva komunikují a jeden je ke druhému celou dobu otočen zády. Tohle dělával Dietl, tak jsem hned hledala, kdo napsal scénář. No, zřejmě byl tenhle komunikační model obecně v kurzu. Na to, jak je to dlouhé, tak vlastně o ničem... ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět, ale má to chyby, herecky je to slaboučké a nepochopitelné je i to, že ta mladá a hezká doktorka je závislá na chlapovi, který je sebestředný magor a navíc je ženatý. Sice se snaží dostat z jeho vlivu, ale pořád na něm doslova visí, což je mimo mé chápání. Ten námět s malým klukem je moc hezký, ale ta linie s milencem je tam úplně zbytečná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama