foto

Christian Rodska

  • nar. 5.9.1945 (73 let)
    Cullercoats, Northumberland, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Památkáři
2010 Rinoplasticos: A Frozen Land - a.z.
2009 John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
2000 Duch panství Greville
Magic Paintbrush: A Story from China, The (TV film)
1999 Strážní andělé (TV film)
1998 Round Tower, The (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
1989 Chambre à part
Na předměstí (TV film)
1985 Tenko Reunion (TV film)
1984 Exercise, The (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1978 Bídníci (TV film)
1977 Max Beeza and the City in the Sky
1976 Fešáci
1974 Penny Gold
1970 Zúčtování

TV seriály

2013 Family Tree (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Řidička pana McLynna (S04E04)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Puchýř (S02E02)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
1996 Romuald the Reindeer (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Špioni (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Na ostří nože (S02E01)
1985 Galactic Garden, The (TV seriál)
Travellers by Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Eagle of the Ninth, The (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Zvědavost (TV seriál)
2005 Apalačské pohoří: Nekonečné lesy (TV film) - vyp.
2002 Divoká budoucnost (TV seriál) - vyp.
2000 History of Britain, A (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace