foto

Adnan Maral

  • nar. 1.7.1968 (52 let)
    Çıldır, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Känguru-Chroniken
2019 Servus, Schwiegersohn! (TV film)
Stenzels Bescherung (TV film)
2018 Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
Weingut Wader - Die Erbschaft (TV film)
2017 Auf der anderen Seite ist das Gras viel grüner
Replace
Zaun an Zaun (TV film)
2016 Kaltfront (TV film)
Neues aus dem Reihenhaus (TV film)
Verrückt nach Fixi
2015 Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
Fotbalová parta - legenda žije!
Fünf Freunde 4
Tatort - Einmal wirklich sterben (TV film)
2014 Báječní sousedé (TV film)
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Kückückskind (TV film)
2013 Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
Zoe a já
Černá díra (TV film)
2012 Turecky snadno a rychle
Zappelphilipp (TV film)
2011 Neznámý
Tom Sawyer
2010 Akta Golgotha (TV film)
Lež má krátké nohy (TV film)
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
Hinter blinden Fenstern (TV film)
Vasha
2007 Ten den přijde (TV film)
2006 Die wilden Kerle 3 - Die Attacke der biestigen Biester
Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Strach Fay Grimové
Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Die Wilden Kerle 2
Singe den Zorn - Homers Ilias in Troia
2004 Kebab Connection
Polizeiruf 110 - Der Prinz von Homburg (TV film)
Saniyes Lust (TV film)
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 ABC des Lebens (TV film)
Die wilden Kerle - Alles ist gut, solange du wild bist!
2002 Karamuk
Lassie
2001 Boran
Oh du Liebezeit (TV film)
Selda (studentský film)
2000 Musik hat ihn kaputt gemacht
1996 Tatort - Der Entscheider (TV film)

TV seriály

2019 Poldi & Drecksau (TV seriál)
Die Inselärztin (TV seriál)
Das Geheimnis (E03)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E05)
Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Separační úzkost (S05E01)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S04E07)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kassensturz (E40)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
2004 München 7 (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Adnan unter wilden Tieren (TV seriál) - mod.

Host

TV pořady

2020 Grillen mit Ali und Adnan (TV pořad)
2015 Ich bin Du (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky