foto

Deanna Milligan

  • nar. 1972
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Here Nor There
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2008 Whispers and Lies (TV film)
2007 Deník lásky (TV film)
2006 Trapped Ashes
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2003 Jak ukrást Sinatru
2002 Blue Boy and Girl in Pink
Rhino Brothers, The
The New Beachcombers (TV film)
2001 Riding the Bus
Sea
2000 Suspicious River
1999 Justice (TV film)
Must Be Santa (TV film)
1998 Podezřelá (TV film)
Shoes Off!
1997 Accident: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Barbecue: A Love Story
Dead Man's Gun (TV film)
Intensity (TV film)
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
Starlight
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Once in a Blue Moon
1994 Lavina (TV film)
My Name Is Kate (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
1993 Dospívání po americku
1991 Pokřivená srdce

TV seriály

2008 Muži na stromech (TV seriál)
Host do domu... (S02E16)
2000 Big Sound (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
The Sound of Snow (S03E12)
1996 Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
1995 Akta X (TV seriál)
Neodolatelné (S02E13)
1991 Northwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace