foto

Smadi Wolfman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Meurtres au Pays basque (TV film)
2012 Manipulations (TV film)
2011 Láhev v moři
2010 Glenn 3948
2009 Unter Bauern - Retter in der Nacht
2007 Chrysalis
Pán odnaproti (TV film)
2005 Vive la vie
2004 Narko
Point sublime
Velká role
2000 BTK - Born to Kast
Ces forces obscures qui nous gouvernent (TV film)
1999 Je veux tout
Sevrage
1998 Alissa
Clone, Le
Petits désordres amoureux
1997 L'Homme idéal

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Vertiges (S07E08)
Chemin de Compostelle (S07E07)
Harcèlement (S07E06)
další epizody (8)
2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
Une histoire de famille (S06E08)
další epizody (10)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (9)
2016 Caïn (TV seriál)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
Justice 2.0 (S04E07)
další epizody (7)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Bijoux de famille (S03E06)
další epizody (8)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
Duels (S02E07)
Mauvais garçon (S02E06)
další epizody (7)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Prach v očích (S04E10)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Dans la peau (S01E06)
Confusions (S01E05)
další epizody (7)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Neviditelná smrt (S19E01)
2007 Où es-tu? (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Etoile filante (S02E06)
2000 Le lycée (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace